Vyhledávání:
0 ks položek v košíku - cena: 0 ,-Kč
            ovocňák
100% podíl ovoce a zeleniny
Objednávky: +420 777 127118
zc.avartsokancovo@ofni  


News

100% OVOCNÉ A ZELENINOVÉ PYRÉ

ovoce
ovoce
Kategorie

BAG-IN-BOX


Balení ve kterém se k vám dostává náš mošt se odborně nazývá bag-in-box. Jeho hlavní předností je schopnost uchovat mošt v nezměněné kvalitě po velmi dlouhou dobu. Jak je to možné? Mošt je po vylisování ošetřen pasterací při 78°C a okamžitě plněn do potravinářského pytle, který je vakuově uzavřen výpustným ventilem. Vak je následně vložen do kartónové krabice, která zabraňuje přístupu světla. Takto vyrobený, ošetřený a uložený mošt je možné skladovat minimálně 6 měsíců, aniž by se změnila jeho chuť, obsah vitamínů a čerstvost. Obal zamezuje oxidaci, která je hlavní příčinou znehodnocování potravin. Po otevření, čepujete mošt ventilem, který zamezuje přístupu vzduchu do pytle. Pytel se kolem tekutiny totiž smrskává až do úplného vyčerpání svého obsahu. Díky tomu vám vydrží po otevření čerstvý až 4 týdny.

ČETNÉ VÝHODY OBALU BAG-IN-BOX


  • Mobilita – „boxík“ je velmi pohodlný při přepravě, nehrozí jeho rozbití jako je tomu u skla. Díky pevnému uchu se dobře nosí.
  • Úspora – náklady na balení jsou menší než na skleněné nebo plastové láhve. 5litrové balení nahrazuje 5 lahví, 5 zátek, 5 etiket. Je tak cenově výhodnější!
  • Variabilita – 3 l, 5 l, 10 l, 20 l a na vše stačí jeden jednoduchý obal
  • Recyklovatelnost – obal je možné jednoduše rozdělit na plastový pytel s ventilem a karton. Obě části jsou plně recyklovatelné.
  • Ekologie – výroba je energeticky velmi jednoduchá, obaly jsou při transportu a skladování velmi kompaktní, na rozdíl od plastových či skleněných láhví a kanystrů jež jsou objemné. Uvádí se, že vliv na znečištění je oproti ostatním variantám obalů nižší o více jak 50%. Nehledě na to, že k výrobě 5 l pytle se spotřebuje v porovnání s 5 l kanystrem o 80% méně plastu. 
  • Trvanlivost – je zajištěna aseptickým plněním obsahu a čepováním moštu bez přístupu vzduchu (zamezuje oxidaci obsahu). 


přírodní mošty ovocňák

Powered by: Visual PHP™
Copyright 2014 © Všechna práva vyhrazena